Съветникът на ръководителя на президентската канцелария на Украйна Михаил Подоляк е

...
Съветникът на ръководителя на президентската канцелария на Украйна Михаил Подоляк е
Коментари Харесай

Подоляк за Русия: Тя е умряла, но още не го знае

Съветникът на ръководителя на президентската канцелария  на Украйна Михаил Подоляк е уверен, че Русия към този момент е умряла, само че Кремъл не е наясно с това, оповестява УНИАН. Това съобщи той в понеделник. 

" Понякога, когато човек е мъртъв, той още не го знае. Но той е починал. Така е и с Русия - тя към този момент е мъртва, само че още не го схваща изцяло. Те нямат избор, те са никой, те не са нужни на никого, те са изцяло нулирани, уверен е Подоляк. Сега Русия е в мъка и те към момента не го схващат. Затова вършат гуляй по време на чума ".

Подоляк изрази тази позиция в отговор на въпрос на публицисти дали счита за огромно отчаяние Той изясни, че закъснението е характерност на актуалния политически, либерален развой , който включва безчет комисии - деликатно изследване на документи, както и разнообразни други фактори, влияещи върху разпределението на средствата.

Въпреки това, както акцентира Подоляк, бавната народна власт към момента е по-добра, защото прекъсва опцията за взимане на съдбовни решения, присъщи на авторитаризма. Като образец той уточни Руската федерация.

" Започването на война в Украйна е съдбовно решение, което ще докара до нулиране на съветската история ", сподели той.

Подоляк прецизира, че ще бъдат преразгледани доста фактори, да вземем за пример в подтекста на Втората международна война.

" Факторите, които трябваше да бъдат преразгледани след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, ще бъдат. Грубо казано, репутацията на Русия ще бъде нулирана, историческата тежест на Русия ще бъде нулирана. Влиянието на Русия, нейното присъединяване в интернационалните институции, икономическо присъединяване в актуалния свят. Ще се нулира въздействието на съветския артикул - по този начин нареченият съветски свят и т. н. Друг е въпросът каква цена би трябвало да се заплати за това нулиране ", акцентира Подоляк.
 В новогодишното си послание Путин не загатна нито
В новогодишното си послание Путин не загатна нито " война ", нито " специфична интервенция "

Той приказва за " историческият стадий, през който минава Русия "

Той изяснява: казусът е, че през 1991 година, след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, водачите на западните страни не притиснаха Русия,  след като осъдиха закононарушенията на комунистическия режим. Ако това се беше случило, в този момент светът щеше да познава друга Русия, уверен е съветникът. 

" Следователно, несъмнено, войната беше предопределена. Войната можеше и да не е против Украйна. Може би против някой различен, само че няма подозрение, че Русия ще нападна разнообразни страни, изпробвайки силата на световния международен ред ", акцентира съветникът.

В същото време той счита, че Русия може да печели единствено на " къси дистанции ". Например, в случай че след началото на войната през 2022 година съветската войска бе напуснала Украйна за няколко седмици, тогава по този начин нареченият Северен боен окръг щеше да се смята за " победа ".. В резултат на това, съгласно Подоляк, Кремъл към този момент няма късмет да продължи съществуването си.  Руснаците считат, че имат късмет да не дават отговор за военни закононарушения, само че това не е по този начин.
 Южна Корея упорства Русия да ползва глобите против Северна Корея
Южна Корея упорства Русия да ползва глобите против Северна Корея

Заради неотдавнашното изстрелване на шпионски спътник

" Да, те имат избран брой зомбита, които могат да бъдат изпратени. Те имат прочут брой сътрудници, които са малко нагли, като Северна Корея. Защото, още веднъж, те виждат, че Русия убива в Украйна и не е осъдена за това. Но всичко това ще свърши доста бързо, в това число и за Северна Корея ", заключава съветникът на ръководителя на кабинета на президента. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР